susanna_nicolauPer enèsima vegada, el col·lectiu de Compromís a Almassora ha traslladat a les Corts, a través del diputat autonòmic Josep Maria Pañella, una bateria de preguntes per forçar que el Consell del PP es comprometa a fixar una data límit per fer realitat estes obres i un import per poder executar-les. En aquest sentit, la candidata de Compromís a la alcaldia d’Almassora, Susanna Nicolau, ha manifestat que “dimarts ens manifestàrem junt amb els pares i mares per reclamar una inversió necessària per a Almassora, però a més, com a representants púbics tenim l’obligació de traslladar la veu dels veïns a les institucions. Per això, davant de la inacció del PP, hem elevat a les Corts l’exigència que ens detallen quan està previst iniciar les obres del Regina i quant s’invertirà per fer-les realitat”.

Nicolau recorda que el Consell del PP ha oblidat Almassora en tot tipus d’inversions en matèria d’educació, sanitat i benestar social.”Els reiterats retards i inconvenients plantejats des de l’Ajuntament i des de la Generalitat per al Regina semblen una estratègia de dilació. Per això, per impedir que continuen retardant un projecte tan necessari, hem reclamat que ens diguen per quants diners i quan tenen previst complir el seu compromís amb el Regina”.

També s’ha manifestat el portaveu de Compromís en l’Ajuntament, Xavi Trenco, qui ha indicat que “la falta de previsió de l’Ajuntament en matèria educativa és intolerable. Per això, Compromís per Almassora ha decidit elevar a les Corts la veu dels veïns i les veïnes d’Almassora”. Trenco recorda que Almassora ha patit en els últims anys el total abandó del PP en matèria educativa. “Els alumnes d’Almassora s’han vist obligats a anar amb mantes a les classes; hi ha escoles que necessiten una remodelació integral pel seu mal estat, hi ha altres centres que no tenen eixida d’emergències…”. “L’equip de govern del PP d’Almassora ha de deixar d’intentar tapar les vergonyes del Consell i ha de posar-se del costat dels veïns i les veïnes d’Almassora per reivindicar les inversions pendents al nostre municipi”, conclou Trenco.