policia_platjaEn l’entrevista que publicava fa uns dies la premsa a la nostra cap de llista, Susanna Nicolau afirmava que els veïns que viuen a la platja d’Almassora “estan oblidats”. Des de Bloc-Compromís per Almassora, al llarg de la legislatura, hem presentat tota una sèrie de mocions dirigides a millorar la qualitat dels ciutadans que resideixen en eixa part del terme.
Al mes d’abril de 2013 reclamàvem que hi haguera presència de la policia local durant tot l’any a la platja, perquè eixa zona també forma part del terme. Explicàvem, a l’abril de l’any passat, que hi havia més policia local a la platja durant l’estiu, moment en el qual s’hi traslladen molts veïns del poble. Ara bé, durant la resta de l’any no hi ha cap pla específic de vigilància per a la platja, encara que hi hagen censats més de 2.000 veïns.

Per eixa raó, des de Bloc-Compromís per Almassora vam iniciar l’any passat una recollida de signatures per atendre la petició dels ciutadans que resideixen a la mar. Ara bé, segons l’equip de govern no era necessari crear un espai físic estable a la platja per a la policia local. La moció que vam presentar al ple d’abril de 2013, en la qual reclamàvem que la policia local disposara d’instal·lacions a la platja i atenguera tot l’any el districte marítim, va ser rebutjada per la majoria absoluta del PP.